Contact met I&O Research

Bezoekadres

I&O Research Enschede
Zuiderval 70
7500 AN ENSCHEDE

I&O Research Amsterdam
Piet Heinkade 55
1019 GM AMSTERDAM

Postadres

Postbus 563
7500 AN Enschede

t 053 200 52 00
t 020 308 48 00
e helpdesk@iopanel.nl
i www.ioresearch.nl

Profiel

Wij zijn een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau. Samen met onze opdrachtgevers zetten onze zeventig medewerkers zich in voor een welvarend, veilig, gezond, democratisch, mobiel en duurzaam Nederland. Met onze betrouwbare en onafhankelijke onderzoeken en aanvullend advies helpen we onze opdrachtgevers in de publieke sector om beter onderbouwde beslissingen te nemen. Daarbij staan proactiviteit, informatieveiligheid en transparantie altijd voorop.

Expertise

Onze expertise richt zich op het inzichtelijk maken van ervaringen en wensen van inwoners, klanten en ondernemers. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om te adviseren over nieuwe beleidsontwikkelingen maar ook om de effectiviteit van het gevoerde beleid te beoordelen. We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken.

Over I&O Research

We zijn een landelijk opererend bureau dat thuis is in alle geledingen van de publieke sector: van het Rijk, gemeente, provincie, waterschap en andere (semi-)overheden als universiteiten, planbureaus, openbaar-vervoersbedrijven en GGD’s tot non-profitorganisaties. Een bureau dat lokaal onderzoek doet, maar ook (meewerkt aan) grote internationale studies. Van oost tot west, van noord tot zuid. We zijn trots op wat we doen en durven dat uit te dragen, maar altijd met beide benen op de grond.

I&O Research voert drie internationaal erkende kwaliteitsstandaarden: ISO 9001 voor de bedrijfsvoering, ISO 20252 voor beheersing van het proces van marktonderzoek en ISO 27001 voor informatiebeveiliging. I&O Research is lid van de Marktonderzoek Associatie (MOA) en de Vereniging van Beleidsonderzoekbureaus (VBO). Wij onderschrijven de internationale ICC/ESOMAR gedragscode voor markt- en sociaalwetenschappelijk onderzoek. Daarnaast onderschrijven wij de Integriteitscode voor Statistisch en Analytics Onderzoek van MOA/VBO/VSO. Wij werken volgens de Gouden Standaard van het CBS. En vanzelfsprekend houden wij ons aan de wetgeving voor privacy (AVG), digitoegankelijkheid en telecommunicatie.